We gebruiken het woord leraar en niet leerkracht, want de leer kracht zit in het kind. - Meester Davy
De diversiteit is hier een meerwaarde en daar zorgt de leraar voor. - Papa van M.

Schoolleven

Kijk even binnen in onze school!

Op zoek naar de fotoalbums van een specifieke klas? Klik dan hier.

Het zesde leerjaar deed mee aan de Schaal van M over Mediawijsheid. In onderstaande link vind je de vlog over ‘veilig surfen op het internet’.

Hoe surft 6A veilig op het internet?

Halloween in de klas

Samenwerken in 1KK, te mooi om niet te delen!

Samenwerking in 1KK

Herfst met de jongste kleuters

Halloween op school

Herfst, taal en kijkplezier verwerkt in Tik Tak

Tiktak Herfst

Uitstapjes met het tweede leerjaar

Uitstapjes

Welkom in het tweede leerjaar

Het leven zoals het is in 2KK

Kijk je even mee in 2KK?

Onze jongste kleuters gingen ook aan de slag met het jaarthema “Verrassend vreugdevol”

Verrassend vreugdevol

Een dagje in 3KK

Enkele kiekjes van onze boerderijklassen

Boerderijklassen

De strapdag met alle klassen!

Strapdag!

Enkele klasfoto’s van de alle

Klasfoto’s

Op weg naar hat zwiebelbos!

Op weg naar het zwiebelbos!

Iedereen is uniek. Dankzij het planbord leren kinderen zichzelf inschatten (met hulp van de leerkracht) en maken opdrachten met hetzelfde doel, maar op hun niveau. Wij werken echt op maat!

Planbord

Elke dag komen we kort samen in de kring. We bespreken het weekend, tonen meegebrachte voorwerpjes, vertellen over wat bij ons leeft en bekijken telkens een nieuw godsdienstverhaal. Hier komen we tot rust voor we aan het planbord beginnen.

Ronde

Wekelijks gaan we 1 tot 2 keer sporten met juf Marijke. Maar ook de sportdag en het mega-spelenpaleis komen er nog aan!

Sport en spel

Bijna elke vrijdagnamiddag ontdekt de eerste graad gemixt alle domeinen: drama, beeld, beweging en muziek!

Muzische activiteiten

Elke dag lezen wij 15 minuten. We kiezen zelf een gezellige plek uit bij het haardvuur. Lees je mee? 🙂

Kwartier lezen

Er valt heel wat te vieren in een schooljaar! Ben je jarig? We zingen en kiezen een leuke activiteit. De jarige brengt zelf niets mee, maar krijgt een cadeautje van de school. Hip hip, hoera!

Jarigen en feest!

Elke ochtend werken we in hoeken: dankzij onze hoekenkaart kunnen we helemaal zelf aan de slag. Speels leren is top! 🙂

Hoekenwerk

Welkom in het tweede leerjaar! ❤️

Start schooljaar 2020-2021

Voordat we onze herfstdoos konden maken, moesten wij eerst vallende blaadjes verzamelen.

Herfstwandeling

Het was een leuke namiddag met stagejuf Laurien, zij deed met ons rekenspelletjes op een creatieve manier!

Rekenspelletjes met stagejuf Laurien

In het eerste leerjaar lezen we ook op een leuke manier

Kiezen waar je leest

De herfstdoos maken we vandaag samen met onze stagiaire Juf Ella

Herfstdoos maken met juf Ella

Knutselen bij onze kleinste doen we zo!

Knutselen