We gebruiken het woord leraar en niet leerkracht, want de leer kracht zit in het kind. - Meester Davy
De diversiteit is hier een meerwaarde en daar zorgt de leraar voor. - Papa van M.

Boerderijklassen: dag 2

  • 5 oktober 2023

Onze tweede dag op de boerderijklassen was ook een groot succes!

Dag iedereen,  

Het avondspel op woensdag was TOP! Kijk maar naar de coole foto 😉 We zijn er in geslaagd om een koekjesdief te vangen! Onze eerste nacht was zus en zo. De muggen hebben ons ferm geplaagd, maar ja: wie laat het licht nu branden en tegelijkertijd het venster openstaan?

Na enkele tandpastamonsters te hebben verslagen, konden we stevig ontbijten. Nadien moest de speeltuin voor de zekerheid nog eens uitgetest worden. En jawel: goedgekeurd! 

Op de boerderij moet er natuurlijk hard gewerkt worden, dus gingen we helpen om de pony’s te borstelen, de stallen schoon te maken, de varkentjes te aaien, de konijntjes vers water te geven … kortom: met de laarzen in de kaka! Wat een pret 😉.  

In de namiddag moesten we nog harder werken, want we kregen de opdracht om ons eigen avondmaal te maken: verse pistoletjes! Hmmmmmmm, lekker!  

Na een verkwikkende douche kroonde de BFF-groep zich tijdens de ultraspannende boerderijkwis tot winnaars met het in alfabetletters gemaakte woord ‘alfabetletters’. Proficiat. De andere deelnemers (“de orka’s”, “de boys” en “de slimsten”) feliciteerden de overwinnaars met een oorverdovend applaus.  

Nu is het tijd voor ons bed, maar de winnaars mogen iets langer opblijven! Slaapwel allemaal!