We gebruiken het woord leraar en niet leerkracht, want de leer kracht zit in het kind. - Meester Davy
De diversiteit is hier een meerwaarde en daar zorgt de leraar voor. - Papa van M.

Bosklassen 6de leerjaar

  • 28 oktober 2021
  • 6de leerjaar

De week voor de herfstvakantie vertrokken de leerlingen van het zesde leerjaar naar het mooie Durbuy voor hun bosklassen. Ze gingen klimmen in de bomen, speleo doen tussen de rotsen en brachten zelfs een bezoek aan de Hare Krishna. Bekijk alle lachende gezichtjes in de fotoalbums per dag onderaan.

De week voor de herfstvakantie vertrokken de leerlingen van het zesde leerjaar naar het mooie Durbuy voor hun bosklassen. Ze gingen klimmen in de bomen, speleo doen tussen de rotsen en brachten zelfs een bezoek aan de Hare Krishna. Bekijk alle lachende gezichtjes in de fotoalbums per dag onderaan.