We gebruiken het woord leraar en niet leerkracht, want de leer kracht zit in het kind. - Meester Davy
De diversiteit is hier een meerwaarde en daar zorgt de leraar voor. - Papa van M.

Vrije inschrijvingen starten vanaf 29 mei – 31 augustus 2020

  • 28 mei 2020
  • Algemeen

De vrije inschrijvingen zullen omwille van een verlenging van de corona-maatregelen niet fysiek verlopen maar digitaal. Daarom zal u vanaf 29 mei 2020 om 8u30 tot en met 31 augustus 2020 online kunnen inschrijven via onderstaande knop:

Is er iets niet duidelijk? Contacteer ons op het nummer:
015/ 20 50 85

Wij zullen u dan zo goed mogelijk verder helpen.

De inschrijvingen zullen chronologisch gebeuren. Dit wilt dus zeggen dat het tijdstip van inschrijven, de tijdsnotatie op het overzichtsdocument is en dus het ogenblik waarop u op de knop verzenden heeft gedrukt.